Smrati

Smrati

Smrati Skog har levt och arbetat som terapeut och kursledare i Osho Resort i Poona, Indien i 18 år samt hållit i kurser, utbildningar och gett sessioner i många delar av världen. Hon är specialiserad på kropp och känslor och på att guida människor in till sitt center, till att återfå kontakten med sitt djup.

"Ofta går all vår energi åt till konflikter inom oss; kaotiska och motsägelsefulla känslor och tankar. Eller så går den åt till den yttre världen och till andra människor. Till slut tappar vi kontakten med vår inre verklighet. Vi förlorar förmågan att vara närvarande och att lyssna till våra innersta behov och till vår längtan.

Vi behöver få bli bemötta och bekräftade på djupet. Att kunna vila i kärleken. Att vila i kärleken är helande. Det är detta jag brinner för och själv vill gå djupare in i. Det är också detta jag vill dela med mig av, vare sig det är i en tantraövning tillsammans med en partner, vilandes i det varma vattnet i Aquafloating eller när vi tar djupa andetag under en massage-session. Eller i livet självt. Det är en gåva att få möta och arbeta med människor som vill vara sanna mot sig själva."

Smrati leder kurser, utbildningar och ger sessioner i Tantra (för singlar och par), Aquafloating, Rebalancing-massage och Pulsation.

Intervju med Smrati av Katarina Limkjær

Artikel från tidningen HÄLSA nr 7 2012