Tantraforum 

Tantraforum

Välkomna alla ni som är intresserade av att lära mer om kärleksrelationer och intimitet.

Tantraforum har funnit sedan 2001 och har skapats av Smrati Skog och Nisimo Pochat. Vi erbjuder kurser och sessioner för singlar och par.

Vi har känt varandra sedan 80 talet och hade redan då kurser i självkännedom, dans och meditation. Sökandet efter livets essens var det genomgående temat.

Att studera och praktisera tantra har länge varit en passion. Det för oss ständigt till nya insikter och har givit oss oändligt mycket tillit, avslappning och glädje i mötet med en älskad människa. Vi förändras hela tiden. Att leva i en relation är en livets gåva, en härlig möjlighet att utvecklas och samtidigt en utmaning. Vi lever båda i en kärleksrelation till varsin man.

För oss är tantran en inre resa, i oss själva och med en partner, där hela synen på sex och intimitet har förändrats. Att mötas på ett djupare plan där både kropp, känsla och tanke blir en helhet. Det är också en resa i självkännedom och meditation där vi mer och mer har kunnat uppskatta stillheten och närvaron i nuet. Tantra kan visa vägen i relationen, hur vi kan leva med varandra.

Vi försöker förena österländsk livsvisdom med vårt västerländska sätt att leva. Diana Richardson, Barry Long och Osho samt Vigyan Bairav Tantra är några av våra inspirationskällor.

Välkomna!